Folytatást kap az egyik legjobb képregényfilm

2000-ben készült el M. Night Shyamalan kultfilmje, A sebezhetetlen, melyben Bruce Willis játszott egy teljesen átlagos és unalmas biztonsági őrt, aki egy vonatbaleset után rájött, hogy nincs, ami ártani tudna neki. Ebből az alapfelállásból kerekedett ki az elmúlt évtized egyik legjobb szuperhősös filmje, ami jócskán megelőzte a korát. A sebezhetetlenben főszerepet játszott még Samuel L. Jackson is, aki végülis egy jókora csavarral a sztori főgonosza lett.

Aztán teltek-múltak az évek, és a képregényfilm nem kapott folytatást, mondjuk akkora szükség nem is volt rá, mert elég szép befejezést kapott A sebezhetetlen. 2016-ban a semmiből jött a Split, azaz a Széttörve, ebben James McAvoy játszotta a főszereplőt, aki egy tudathasadásos férfi volt. Az elrablásos történet elég durva eseményeket tartogatott a nézőknek, ugyanis kiderült, hogy 16 évvel később, A sebezhetetlen után megkaptuk a klasszikus film folytatását, vagyis afféle spinoffot, mely bemutatta az egyik főgonoszt, aki ellen a későbbiekben Bruce Willis karaktere harcolni fog.

unbreakable-3-b

Azóta Shyamalan bejelentette, hogy 2019 januárjában jön a Glass című film, mely a tervek szerint Jackson karakterével fog leginkább foglalkozni és a mozitrilógia 3. felvonása lesz. Ellenben a jóhír, hogy a folytatásban feltűnik majd a Beast személyiségével felvértezett McAvoy és Bruce Willis figurája is. A készítő tweetjeiből egyébként az is kiderült, hogy a Glass forgatókönyve már kész van, szóval hamarosan kezdődhet a forgatás is.

Kevesen tudják, de A sebezhetetlen eredeti forgatókönyvében benne lett volna a sok személyiségű Kevin története is, ő lett volna az első rész egyik gonosza, akinek a fogságába esett lányokat Bruce Willis karaktere mentette volna meg. Szerencse, hogy végül később készült el ez a sztori, hiszen a nézettség alapján volt benne annyi, hogy önálló felvonásként is állja a sarat.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?