Befutott a Black Mirror első 4. évados előzetese

Amint kiderült, Jodie Foster is rendezőként lesz jelen a Black Mirror hamarosan bemutatkozó 4. évadában, mely olyan színészeket vonultat fel, mint Jesse Plemons a Friday Night Lightsból és a Fargóból, Andrea Riseborough a Bloodline-ból, a Kaliforniai álomban is feltűnő Rosemary Dewitt és Cristin Milioti, aki az Így jártam anyátokkal c. szitkomban és a Wall Street farkasa c. filmben is játszott.

A Netflix jóvoltából a rövid teaser trailer mellett az új epizódok címeit is megnézhetjük, melyek az alábbiak lesznek: Arkangel, USS Callister, Crocodile, Hang the DJ, Metalhead, és Black Museum. A képsorok alapján kapunk majd egy kis kikacsintást a Star Trekre, a robotok is támadni fognak, és párkapcsolati drámára építő sci-fikben se lesz hiány.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Charlie Brooker ikonikus tévészériája mikor folytatódik, júniusban lehetett utoljára hallani a forgatásról, akkor azt mondták, hogy épp zajlik a 6 új rész felvétele. Mindenesetre a Black Mirror és az Electric Dreams is nagyon várós.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?