Már a Tini Nindzsa Teknőcökkel is verekedhetünk az Injustice 2-ben

Az Injustice című verekedős játékban eddig csak DC szuperhősök harcolhattak az igazságért, viszont egy meglepő DLC-ben már megvásárolhatjuk a Tini Nindzsa Teknőcöket, hogy megnézhessük ki nyerne, Donatello vagy Superman.

A Nindzsa Teknőcös DLC-ben nem pusztán egy, de az összes harci teknőst irányíthatjuk. Az öt teknőc talán küllemben hasonlít egymásra, de a harci képességeik merőben különböznek, például amíg Leo katanával, addig Michelangelo gördeszkával a hóna alatt megy neki Batmannek. A különbözőségek mellett viszont egy jó pár képesség ugyanolyan a karakterek között, például van egy olyan skill, amiben a teknőc visszahúzódik a teknőjébe, és neki gurul az ellenfélnek, ezt a mozdulatot például az összes teknős használhatja.

A teknősöket irányítani fergeteges élmény, mert vicces beszólásokkal fűszerezik a találkozókat, és nagyon nosztalgikus élmény, ahogy a gyerekkori hőseink oltogatják egymást a képernyőn.

Ugyan rendkívül ötletes a teknősök behozatala, sajnos talán egy kicsit ütközik az Injustice 2 témájával, amely a DC szuperhősökről, és szupergenyákról szól. De végtére is nagyon jól kivitelezett a találkozása a különböző hősöknek, és kétségtelen, hogy nem csak a pénzért, hanem szível-lélekkel készült ez a kiegészítő.

Kedvcsinálónak pedig íme a DLC trailere:

Facebook hozzászólások

You may also like...