Máris megvan az év játéka? – Sekiro: Shadows Die Twice

Bizonyára sokan emlékeznek még az előző századbeli japán szamurájfilmekre, a drámára és a túlzóan véres akciójelenetekre, ahol csak úgy röpködtek a végtagok, és literszámra terült a vér a csatatéren. Ezt az érzést hozza most vissza a Sekiro: Shadows Die Twice című akciójáték, amelyben Ázsiában kell kardot ragadnunk, hogy véresen leszámoljunk a gonoszokkal egy bosszúszomjas egyszemélyes hadjárat keretén belül.

A játékban nem csak emberekkel, hanem mitikus lényekkel is meg kell majd harcolnunk, varázslókkal és még sárkányokkal is. A játékmenet igen hasonlít a többi Dark Souls játékéra, csak az a csavar, hogy az egész a távoli keleten, a Sengoku korban zajlik. A játékosnak egy szamuráj bőrébe bújva kell megkeresnie az elrabolt mesterét, és vérrel megfesteni minden egyes kőlapburkolatot, ami elvezeti őt a célhoz.

A játék elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, ráadásul egy szuper traileren bemutatják, hogy hogyan néz ki mozgásban a játék. A Sekiro: Shadows Die Twice már most nemzetközi sikernek számít, hiszen csak a Steamen, átlagosan 125000-en játszanak a játékkal, és sokan már azt rebesgetik, hogy így már tavasszal meg is van az év játéka.

Ti kipróbáljátok majd a játékot?

Facebook hozzászólások

You may also like...