Már Obi-Wan Kenobival is játszhatunk a Star Wars Battlefront II-ben

A Star Wars Battlefront II az egyik leghányattatottabb sorsú videojáték, amit az utóbbi időben kiadtak. Az EA Games majdnem teljesen tönkretette ezt az egyébként szuper jó Star Wars játékot a bevezetett loot boxokkal és a szerencse alapú fejlődési rendszerrel. Az internet hallatta a hangját és a játékosok felháborodása végett teljesen átdolgozták a játék fejlődési és loot box rendszerét, így mára egy sokkal igazságosabb játékot kaphat a kezébe, aki beszerzi a Battlefront II-t.

A Star Wars Battlefront II-t az elmúlt napokban pár ezer forintért megszerezhettük és a játékkal együtt megkaphattunk majdnem minden hőst, aki eddig kijött, leszámítva Grievous tábornokot. Az új karaktereket pár óra játék után gond nélkül megszerezhetjük a kreditjeinkért cserébe, amit a nyert játékainkért kapunk.

Ebben a Star Wars lövöldözős játékban egyébként sorra érkeznek az ingyenes frissítések, hogy javítsák az EA imidzsét, aminek mi játékosok, csak örülhetünk. Ennek révén érkezett most Obi-Wan Kenobi is, aki 35 ezer kreditünkbe fog fájni, de tekintve, hogy rengeteg játékmód közül választhatunk, ezért nem lesz nagy munka megszereznünk a jedi mestert.

Megvívhatunk óriási csatákat, amiket a filmekben is szemmel kísérhettünk, akár földön, levegőben és az űrben. Lehetünk droidok, vukik, vagy akár ewokokként is gátat vethetünk játékos ellenfeleink törekvéseinek. A játéknak a legvonzóbb módja a hősök a gonoszok ellen játékmód, ahol nagyon fontos lore karaktereket irányítva csaphatunk oda a sitheknek, vagy a jediknek. Irányíthatjuk például Darth Vadert, Darth Mault, vagy akár Leia hercegnőt is, bár utóbbi nem kapott rabszolga bikini szerelést, de most az egyszer elnézzük ezt a hiányosságot.

Az ingyenes frissítés tartalmazza a Geonosis-i csatát, ahol a Köztársaság először vetette be a klónkatonákat a droid seregek ellen, így könnyen kitalálható, hogy ennek az ütközetnek a főbb szereplői érkeztek meg a Battlefront II-be.

Lentebb megtekintheted az új frissítés trailerét:

Facebook hozzászólások

You may also like...