Megérkezett a Fortnite: Battle Royale, hanyatlik a PUBG

A mostanában felkapott Player Unknown’s Battleground című játék eddig egymagában állhatott a rivaldafényben, mint a mai legjobb túlélős-lövöldözős játék.

Minden jelentős streamer a PUBG-t játszotta, és úgy tűnt, semmi sem taszíthatja le a trónjáról a korai kiadású játékot. A játék receptje egyszerű, vegyél 100 embert és dobd le őket egy szigetre, ahol neked, a játékosnak kell egyedül túlélned a vérfürdőt.

A játékiparban monopóliumot foglalt el a PUGB, de minden megváltozott, amikor megérkezett a Fortnite új, Battle Royale nevű játékmódja. Az újdonság egy pillanat alatt egy nagy falatját vette el a PUBG játékosoknak, és a streamerek nézőinek.

A játék egyszerűen fenomenális, minden megtalálható benne, mint ami a PUBG-ben, az autókon kívül. A Fortnite: Battle Royale játékmódja viszonylag eltér a PUBG-ben látottaktól, mivel a Fortnite-ban építeni is lehet, sőt kell is, ha nem akarunk az idegesítő mesterlövészek céltáblái lenni.

fortnite3

A Battle Royale-t megjelenése napján már 1 millióan letöltötték, tehát a játékosokat nem nagyon érdekelte, hogy mennyire copy a játék, egyszerűen játszani akartak a már sokat hallott játékmóddal.

A Fortnite-ban nem muszáj szólóban játszanod, hiszen van lehetőség csapatban is próbálkozni, ahol 2-től 5 fős squadokban mérhetik össze tudásukat a gamerek. A program rendkívül jól fut a régebbi gépeken is, az animációk nagyon jól mutatnak, bár a fegyveres harcok még egy picit furcsák.

A készítők az ingyenes Battle Royale mód mellett még (korábban) készítettek egy PVE, azaz játékos a környezet elleni játékmódot is, ahol zombik támadásait kell a csapattársainkkal túlélnünk. Ez a mód egyelőre nem ingyenes, bár a készítők szerint az lesz a jövőben.

A program körülbelül 9 GB helyet foglal el a lemezen, és mivel teljesen ingyenes, egy indokot sem lehet felhozni, hogy miért ne lenne érdemes kipróbálni. A PUBG ki is jelentette hogy ez a játék olyan jó, hogy gondolkodnak a pereskedésen, így egy óriási PR bakit vétettek, hiszen ingyen reklámot csináltak a Fortnite-nak, és még többen húzódtak a Battle Royale mód felé.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?