Mától kezdve ingyenesen kipróbálható a The Elder Scrolls Online

A The Elder Scrolls Online a 2017-es év legjobb MMORPG-i között van számon tartva, és ha már játszottál a Skyrimmel, vagy bármelyik részével a TES szériának, bizonyára sokszor megfordul a fejedben, hogy tényleg jó lehet-e a játék.

Ha szereted a Bethesda játékait, vagy csak szimplán kiégtél más MMO-kból, akkor feltétlen próbáld ki a The Elder Scrolls Online-t, hiszen november 30-tól kezdve egészen december 6-ig teljesen ingyenesen játszható.

A programhoz legkönnyebben a játék honlapján juthatsz hozzá, ahol fizetés nélkül elindíthatod a letöltést. Azt ajánljuk, hogy este, lefekvés előtt kezdj neki az egésznek, mivel kicsivel több mint 60 gigabájtos játékról van szó, és amikor letöltötted, még körülbelül 15 gigabájtnyi patchet szed le a T.E.S.O. Így kicsivel kevesebb, mint 80 gigabájt szabad helyre lesz szükséged a merevlemezeden, vagy az SSD-den.

Sajnos a különleges promócióból az XBox One-osok kimaradnak, de  a PlayStation 4, a PC és a Mac tulajdonosok kiélhetik magukat az akció időtartama alatt.

A promóció alatt készített karaktered, és minden progressziód megmarad, akkor is, ha nem veszed meg rögtön a játékot, amint az visszatért a régi, fizetős kerékvágásba.

Kedvcsinálónak pedig itt van a játék trailere.

Facebook hozzászólások

You may also like...