Megérkeztek webshopunkba a Star Wars-könyvek!

Ha most rendelsz, 15.000 értékű könyvcsomagot nyerhetsz.

a_csempesz_futasa_250

Alig várod már a decembert, hogy beülhess a Zsivány Egyesre? Tagja vagy a Csillagok Háborúja Rajongói Közösségnek Facebookon és napi szinten böngészed a legújabb híreket, trailereket, mémeket és konteókat? Szétröhögted magad a Csubakka-álarcos családanyán pár hónappal ezelőtt? Tudtad, hogy amikor Han Solo és Luke elbúcsúznak egymástól a Yavinon, Hannak egy hosszú monológot kellett volna mondania, de Harrison Ford elfelejtette a szövegét, ezért csak annyit mondott: „Az Erő legyen veled”?

starwars_amirol_tudnod_kell_250

Ha a kérdésekre a válaszod igen, akkor hozzánk hasonlóan te is igazi Star Wars-rajongó vagy, aki számára van egy szuper meglepetésünk. Mostantól webshopunkban is megvásárolhatjátok a Kolibri Kiadó Star Warsos könyveit a tőlünk megszokott 20%-os kedvezménnyel! A kínálatból kicsik és nagyok, rajongók és érdeklődők is bátran válogathatnak, hiszen mindenki találni fog számára hasznos és izgalmas olvasmányt. A régi-régi rajongók mellett olyannak is találhatunk ajándékot, akinek esetleg egy kis korrepetálása lenne szüksége a témából vagy esetleg csak le akarja magát nyugtatni a fáradalmas, hosszú hét után egy stresszoldó kifestővel.

starwars_evkonyv2016_250

 

A Kolibris Star Wars-könyvek webshopunkba kerülésével párhuzamosan nyereményjátékot hirdetünk: a következő két hétben SW-könyvet vásárlók között kisorsolunk egy 15.000 Ft értékű SW-könyvcsomagot a Kolibri jóvoltából. A kiadványokat itt tudjátok megtekinteni webshopunkban, az Erő, a szerencse és a barátságos klíma legyen veletek ezekben a forró nyári napokban!

 

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?