Megjelent a Black Aether #5

Máricus 15-én indul a Black Aether (a hazai Lovecraft-ihlette fanzin) ötödik számának postázása. Ne maradj le róla, rendeld meg még ma a magazint!

Megrendelés: http://magazin.theblackaether.com/megrendeles
Tartalom: http://magazin.theblackaether.com/2017/02/23/black-aether-5-megjelenes/

 

Black Aether magazin online

2016 karácsonyi ajándéka volt a TBA magazinnak az olvasók felé, hogy a már megjelent, és nyomtatásban többet nem kerülő Black Aether magazinok, folyamatosan felkerülnek a BA magazin oldalára, amit bárki el tud olvasni ingyen.

Mivel jelen pillanatban a Black Aether az egyetlen olyan hazai magazin, ami H. P. Lovecraft örökségét hivatott továbbvinni, kifejezetten a rémtörténetekre koncentrál, ezért nem tehetjük meg azt, hogy bárkitől is elvesszük a magazin olvasásának lehetőségét. Elvi kérdés, hogy a magazin eljusson azokhoz is, akik lemaradtak az első magazinok megjelenéséről.

Részletes információ: http://magazin.theblackaether.com/2016/12/24/black-aether-magazin-online/

 

Megújult a The Black Aether Online Magazin

Február végén megújult a The Black Aether magazin, letisztultabb, könnyebben átlátható designt kapott az oldalt. Azonban nem csak a külső változott meg, hanem a tartalom is némileg átalakult. Új rovatok indultak a kibővült szerkesztőséggel,  akik részletetekbe menően kutatni fogják H. P. Lovecraft életét, munkásságát, műveit.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?