Megjelent Jack McDevitt: Elveszett kolónia című kötete!

2688-ban két csillagközi űrhajó indult útnak, utasai a Föld orwelli teokráciája elől menekültek egy szebb új világba. Soha többé nem érkezett hír róluk.
Évezredekkel később Alex Benedict régiségkereskedőnek birtokába kerül egy csésze, amely a Keresőről származhat, az egyik űrhajóról, amely a szakadárokat vitte a fedélzetén. Mivel a megtalálóra vagyon és hírnév vár, Alex és asszisztense, Chase nyomozni kezdenek, és rá is bukkannak a sodródó hajóra… egy kihalt naprendszerben. Felfedezésük több kérdést vet föl, mint amennyit megválaszol, és ez veszedelmes kalandjuknak még csak a kezdete.

Jack McDevitt Nebula-díjas regénye, az Alex Benedict-sorozat harmadik kötete ismét lélegzetelállítóan keveri a krimi és az SF stílusjegyeit, páratlan koktélját adva kalandoknak, rejtélyeknek és idegen világoknak.

„Ez a regény sokat ígér, és még többet vált valóra. Háttere pedig maga a galaxis.”
– Publishers Weekly

„A szerzőt joggal hasonlítják Arthur C. Clarke-hoz, ezúttal is grandiózus látomással szolgál az emberiség jövőjéről a csillagok között. Mégsem feledkezik el közben a hihetően megformált szereplőkről sem.”
– Booklist

„Egy regény tele Nagy Ötletekkel.”
– SF Site

A szerző dedikál a Könyvhéten, vidéken is!

Jack McDevitt: Elveszett kolónia
Sorozat: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Eredeti címe: Seeker
Fordító: F. Nagy Piroska
Oldalszám: 432 oldal
ISBN: 978-963-9828-50-6
Bruttó fogyasztói ár: 2990-Ft

Jack McDevitt: Elveszett kolónia című kötete 20% kedvezménnyel megrendelhető Galaktika boltban, vagy megvásárolható a Könyvhéten.

Megosztás|

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?