Megjött a legdurvább kimaradt jelenet Az ébredő Erőből

A rövid jelenetet eddig legfeljebb azok láthatták, akik megvették blu-rayen a Star Wars: Az ébredő Erőt, most viszont felkerült az internetre is, ahogy Rey összebalhézik Maz Kanata kastélyában az egykori munkaadójával, Unbar Pluttal. Akik ismerik a filmet, tudják, hogy Rey a Millenium Falcont ellopva menekül el a Jakku nevű bolygóról, ami miatt abszolút érthető az ex-főnök kiakadása. Aztán előkerül Rey sugárvetője, az egész konfrontáció vége pedig az, hogy Csubakka közbeugrik és nemes egyszerűséggel letépi Plutt karját és az asztalra hajítja. A wookie ezen oldalát eddig még soha nem láthattuk, habár az Indiewire megemlíti, hogy a IV. részben Han Solo figyelmezteti C-3PO-t, hogy meg ne verje jó barátját sakkban, mert könnyen elveszítheti a karját.

Lehet, hogy erre a jelenetre akart visszautalni Csubakka durvulása, mindenesetre jobb, hogy kimaradt a filmből, hiszen elég karakteridegen tőle az efféle megmozdulás. Annak ellenére, hogy a Star Wars mindig is híres volt arról, hogy egyes szereplők elveszítették a kezüket. Ott volt például Luke Skywalker, akinek Darth Vader vágta le, de Ben Kenobi is élt hasonló “trükkel”, Anakin kezét is megrövidítették az új trilógiában, aztán Dooku visszakapta a kölcsönt. Az ébredő Erőből eddig azt híhettük, hogy kimarad a jellegzetes motívum, de annyi újítást legalább kaptunk, hogy nem fénykard vágta le a kérdéses végtagot.

Sok rajongó arra számít, hogy a Star Wars VIII. epizódja afféle Birodalom visszavág lesz, sokkal sötétebb tónussal. Szóval nem biztos, hogy Reyék épkézláb megússzák a kalandot.

Alább megtekinthető a brutális jelenet.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?