Megjött a legújabb Star Wars előzetes

Október 13-án jelent meg az interneten az idei Star Wars mozifilm, a Zsivány Egyes harmadik előzetese. (Ami úgy jön ki, hogy áprilisban volt egy teaser, augusztusban az első trailer, ez pedig a második.)

Az elsőből még nem tudtuk meg, hogy kicsoda is Jyn Erso, a főhősnő. A másodiknak már volt olyan verziója, amiből kiderült, hogy az ő apja küldött üzenetet egy új, tesztelés előtt álló birodalmi szuperfegyverről, a Halálcsillagról. A harmadikból pedig kisül, hogy Jynt gyermekkorában elszakították az apjától a birodalmiak, ezért számára is meglepetés, hogy ő tervezte a Halálcsillagot.

Mint ismeretes, a Zsivány Egyes a Star Wars antológia filmek első darabja, ami azt jelenti, hogy nem a számozott epizódok történetét viszi tovább, és nem a főszereplőkre épít, hanem külön sztori, más karakterekkel. A történet a két trilógia, vagyis a III. és IV. epizód között játszódik, és arról szól, hogyan lopja el egy csapat az első Halálcsillag tervrajzait. Ezzel együtt biztosan számíthatunk klasszikus szereplők feltűnésére is, mint ahogy nagy várakozás övezi a trailerben is szereplő Darth Vader visszatérését a mozivászonra.

Mivel spin-offról van szó, akár arra is lehetett számítani, hogy ez a film kevésbé lesz grandiózus, mint a megszokott Star Wars részek, de az egyre több helyszínt, jelenetet és szereplőt megmutató előzetes láttán nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz okunk panaszra. Jó újra látni klasszikus rohamosztagosokat, űrhajókat és helyeket, mint például a Yavin 4 – ugyanakkor újdonság is lesz bőven.

A Zsivány Egyes december 15-én debütál a magyar mozikban.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?