Meglepően hangulatos filmnek tűnik a Pokémon: Detective Pikachu – Trailer

Május 10-én érkezik meg a Detective Pikachu élőszereplős adaptáció, mely az azonos című játékokat fogja feldolgozni a nagyvásznon. A trailer alapján nagyon szórakoztató mesés filmnek nézhetünk elébe, ahol a főszereplőnk az apja után nyomoz, segítőtársa pedig nem más lesz, mint Pikachu.

A Pokémonokat még nem igen láthattuk valós környezetben, pusztán a mesefilmekben, így igen érdekes tapasztalni, hogy miképp néznének ki ezek a lények hús-vér alakban. Az előzetes pusztán apróbb spoilereket tartalmaz, azért hogy felkeltse a kíváncsiságunkat a film iránt. Az alapkoncepcióval már sok helyen találkozhattunk, ahol egy ember hirtelen megérti az állatok nyelvét, mint például a kis hazánkban sokat vetített Doctor Dolittle című filmekben, viszont itt az a fő csavar, hogy az állatok pokémonok, és ahogy látható a trailerben rettentően veszélyesek.

A trailer maga nagyon hangulatosra sikerült, és reméljük, hogy a játékadaptáció maga is tartani fogja a Nintendo minőséget, nem úgy mint a legutóbbi Nintendo film, a Super Mario Bros.

Facebook hozzászólások

You may also like...