Megújult a Galaktikabolt.hu

Úgy döntöttünk, ideje haladni a korral, és készíteni egy új webáruházat. A fő célunk az volt vele, hogy átláthatóbb legyen, és jobban be tudja mutatni a kínálatunkat. Éppen ezért a menüben külön csoportokba szerveztük az aktualitásokat (ide értve az előrendelhető termékeket, az újdonságokat és az akciókat), a Galaktikát, saját könyveinket és más kiadók könyveit. Sőt, ezen kívül a kiadványokat le lehet még válogatni szerzők, zsánerek, témák és világok szerint is. A látogatók, vásárlók hozzászólhatnak a könyvekhez, magazinokhoz, és értékelhetik őket.

Az új felületen regisztráció nélkül és regisztrált tagként is lehet vásárolni. Az utóbbi előnye, hogy nem kell minden vásárlásnál újra megadni az adatainkat, sőt még kívánságlistánk is lehet.

Ha egy termék saját oldalán járunk, az ára fölött láthatjuk, hogy milyen kedvezményt kapunk rá. Például a bolti árhoz képest a webshopban 20% kedvezménnyel vásárolhatunk könyveket, de GBK tagként regisztrálva és belépve 30%-kal csökkentett árakat fogunk találni.

A fizetési opciók között jelenleg utánvétel, banki utalás és PayPal szerepel, de hamarosan a bankkártyás fizetést is bevezetjük. Kérhetünk kiszállítást, vagy átvehetjük a termékeket személyesen a Galaktika szerkesztőségében, hétköznaponként 10-16 óra között.

Persze egy jó weboldal sosincs kész: jelenleg is dolgozunk még néhány gyermekbetegség kijavításán. Továbbá folyamatban van az e-könyvek feltöltése, zajlik a könyvek besorolása a megfelelő tematikus kategóriákba, folyik egy-egy régebbi termékleírás frissítése, illetve szerzők fotóinak, rövid bemutatásainak feltöltése. Ebből nem akarunk titkot csinálni, sőt örülünk neki, ha valaki olyan javítanivalót talál és küld be nekünk, amitől jobb lesz az oldal.

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?