Megvan, hogy melyik főszereplő nem éli túl a Bosszúállók 4-et?

Chris Evans 2011-ben mutatkozott be először Amerika Kapitányként a nagyközönség előtt, a Bosszúállók egyik legfontosabb tagjaként pedig a Marvel rajongók egyik legnagyobb kedvence lett. Steve Rogers azonban a képregényekben is átadta a pajzsát Buckynak, illetve Falconnak, a legtöbben pedig azt hitték, hogy már jóval korábban leköszönhet a kultikus karakter. A színész legújabb nyilatkozata szerint a 2019-es, egyelőre cím nélküli Bosszúállók film lesz az utolsó alkalom, amikor feltűnik Kapitányként, onnantól kezdve új fejezet kezdődik a Marvel filmek életében, szinte teljes rebootra számíthatunk.

Jobb azelőtt leszállni a vonatról, mielőtt lelöknek róla – nyilatkozta Evans.

A színészről tudni kell, hogy nem csupán indie filmekben szerepelget mostanában, de a rendezéssel is kacérkodik, így a megváltozott prioritások miatt nem meglepő, hogy Chris Evans biztosra mondja távozását. Eredetileg Evansnek 6 filmre szóló szerződése volt a Marvellel, ezt meghosszabbították, így lehetséges az, hogy még a Bosszúállók 4-ben is benne lesz.

Annyi biztos, hogy Amerika Kapitány az április 26-án debütáló Végtelen Háborúban benne lesz, így a Thanosszal való első összecsapásban még kulcsfontosságú szerepe lesz a karakternek.

Facebook hozzászólások

You may also like...