Megvan, hogy mikor folytatódik a Netflix vámpíros sorozata

A Netflix pont egy éve, 2017 július 7-én mutatta be a Castlevania című vámpíros animációs sorozatát, mely egy 1989-ben, a Konami által kiadott videojátékon, a Castevania III: Dracula’s Curse-ön alapszik. Az eredeti tervek alapján a feldolgozás egy egész estés film lett volna, a 2007 óta húzódó projekt azonban sokat változott, mire a képernyőre került. A Castlevania első évada mindössze 4 részes volt, így rövid idő alatt le lehetett darálni a történet bevezetőjét.

Tényleg afféle intróról volt csak szó, hiszen annyira volt elég ez a nagyjából 2 és fél óra, hogy megismerkedjünk a karakterekkel és a szituációval. A történet szerint a vámpír Vlad Tepes bosszút esküszik Wallachia lakosai ellen, miután azok máglyán égetik el feleségét. Túlvilági lények és egyéb varázslatos borzalmak lepik el az országot, a lakosok pedig kénytelenek lesznek félelemben élni. Egy legény van csak talpon, a szörnyvadász Trevor Belmont, akinek azonban nem csak a másvilággal, de a korrupt egyházzal is farkasszemet kell néznie.

A Castlevania első évada rendkívül pörgős, minőségi szórakozás volt. A folytatás a Netflix bejelentése alapján október 26-án jön. A megszokottaknak megfelelően az összes epizód elérhetővé válik majd az új felvonásból.

Facebook hozzászólások

You may also like...