Kaszát kapott a Wachowski testvérek sorozata, a Sense8

A Sense8 című misztikus sci-fit azok a Wachowski testvérek hozták tető alá, akiknek a nevéhez többek között a Mátrix trilógia, a Felhőatlasz és a Jupiter felemelkedése kapcsolódik. A Netflix berkein belül 2015-ben indult el az alkotók szériája, mely olyan emberekről szólt szerte a világban, akik képesek voltak egymással kapcsolatba lépni és érzelmileg is összekapcsolódni. Az első 12 részes évad után 2017 májusában bemutatkozott a második etap is, mely 10 epizódos. Most viszont az online videotéka bejelentette, hogy nem kérnek több évadot a sorozatból.

23 rész, 16 város és 13 ország után a Sense8 története véget ér. A sorozat minden tekintetben beváltotta a hozzá fűzött reményeket, merész volt, emocionális, lenyűgöző, helyenként úttörő és teljes mértékben felejthetetlen – hangzott el a Netflix alelnöke, Cindy Holland nyilatkozatában. “Soha nem volt még ilyen multikulturális szereplőgárda egy kisképernyős produkcióban se, ezért és a végig nagyszerű minőségért szeretnénk köszönetet mondani a Sense8 alkotóinak, Lanának, Lilynek, Joe-nak és Grantnek.”

A Netflix produkciója nem csak minőségi sci-fi volt, de az egyik legnyitottabb gondolkodású műsor az online videotár kínálatában. Emellett ott van még persze a Black Mirror, amely kiváló néznivaló lehet a Galaktika olvasóinak, de nagyon nehéz lesz pótolni a Wachowskik sorozatát, ha egyáltalán lehetséges.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?