Most már biztosan jön az új Fallout, radikális változásokra készülhetünk

A hét elején nagyon titokzatos események történtek a Bethesdánál, viszont most már bizonyos, hogy egy új játékkal folytatódik a Fallout széria, és nem kis meglepetéseket tartogatnak nekünk az új rész kapcsán a fejlesztők.

A háború nem változik, viszont a Fallout igen, hiszen a megszokott nyílt világú, történetvezérelt játékmód helyett az új kiadásban egy egészen új koncepcióra, a túlélésre alapoznák az apokaliptikus játékot.

A túlélő játékmód még forradalmibb lesz, mint vártuk, mert a DayZ és a Rust játékmenetéhez hasonlóan online multiplayer módban fogunk megküzdeni az elemekkel.

A Fallout 76 eredetileg a Fallout 4 többjátékos módja volt, viszont idő hiányában ezt a projektet szüneteltették, hogy kizárólag az egyjátékos módra figyelhessen a fejlesztő csapat. Most viszont előveszik a fiókból ezt a kezdetleges programot, és egy teljesen új játéknak fog az alapjául szolgálni.

Az új Fallout nem pusztán üres túlélőjáték lesz, mert küldetések és bázisépítés is jelen lesz az új részben, így azoknak is lesz benne újdonság, akik már 2015-ben megunták a stílust. Az egész játékot átívelő fő történetszálra is számíthatunk a játékban, így lesz mivel elfoglalnunk magunkat benne.

A sztori szerint az új játékban nagyon hamar, körülbelül 20 évvel az atomháború után nyitották ki a 76-os bunkert a külvilág felé, ezért egy egészen más környezet vár majd minket, mint az előző részekben, hiszen az előző játékokban 200 évvel az atomháború után szabadultunk ki a föld alól.

Rendkívül érdekes vállalkozásnak ígérkezik a Fallout 76, és lentebb már egy hangulatos előzetest is tudunk mutatni a játékhoz.

Facebook hozzászólások

You may also like...