Mi gyorsuljunk, vagy a játék lassuljon? – Sekiro: Shadows Die Twice

A Sekiro: Shadows Die Twice az egyik legforróbb “souls” játék idén, ami szinte instant siker lett a játékosok között. A programról már itt írtunk egy összefoglaló cikket, de most úgy tűnik, hogy olyan sokan kértek egy könnyű módot, hogy a játék hacker/modder közege előállt egy ügyes programmal, ami lelassítja a játékot, hogy azok is élvezhessék a történetét, akik nem olyan ügyesek a videojátékokban.

Sokak szerint a Sekiro igazi lényege a kitartás, az elhatározás, hogy újra és újra nekiugorjunk ugyanannak a betonfalnak tűnő szörnyetegnek, ami már megannyiszor leültetett minket azért, mert nem voltunk mesterei a virtuális kardforgatásnak. A játékos szinte együttérez a karakterével, és addig veri a billentyűzetet/kontrollert, amíg le nem omlik előtte az áthatolhatatlan akadály, hogy aztán euforikus állapotba kerülve kiengedhessen egy: “Végre, hogy a teremburáját”-ot. Szinte a játék nem csak a szem-kéz koordinációt csiszolja, hanem az életre készít minket, ahol szintén megannyi akadály kerül közénk és a célunk közé, és vagy a legkönnyebbet tesszük, tehát kilépünk és sírunk a fórumokon, vagy pedig addig próbálkozunk, amíg túl nem jutunk a gáton, hogy aztán még keményebb dolgoknak ugorhassunk neki.

Végre meghallgatást kaptak a sírdogáló játékosok, hiszen érkezett egy mod, amivel véget vethetnek mindennek, amiről a játék szólna, és amire tanítana, hiszen ezzel az egyszerű moddal lejjebb vehetik a játék sebességét, így bárki végig játszhatja bébimódban, mankók segítségével, miközben semmit sem fejlődik se lelkileg, sem pedig reflexben.

Facebook hozzászólások

You may also like...