Most már mi is játszhatunk a Westworld androidjaival

A Westworld a tavalyi év legmegosztóbb sci-fi sorozata volt, ahol egy kalandpark androidjait követhettük figyelemmel, ahogy a szadista vendégek között próbálják élni programozott életüket.

A sci-fi/western sorozat második évada most áprilisban fog folytatódni, így egy ügyes PR-fogással ezzel egy időben teszik elérhetővé a Westworld mobilos játékot.

A mobiljátékban mi vesszük át a park felett az irányítást. Mindent nekünk kell csinálnunk, amit a filmben a Westworld üzemeltetői csináltak. Nekünk kell gyártani az androidokat, felépíteni a házakat, és még a vendégek elégedettsége is tőlünk függ.

A játék első ránézésre igen hasonlít a Fallout mobilos játékra, viszont itt a cél nem a túlélés, hanem a profit. A vendégek szépen sorjában érkeznek a futurisztikus vasúton, és ahogy megérkeznek, figyelnünk kell, hogy mire vágynak. Például ha rosszfiúkat szeretnének öldösni, akkor nekünk kell legyártani a baljós figurákat, hogy a tisztelt vendégek szanaszét puffanthassák az érző robotokat.

A mobilos játék ingyenes lesz, és ennek tetejében nem lesz túl pénzéhes, mivel inkább promócióra akarják használni a programot, ezért fizetés nélkül is elég sok órát eltölthetünk ebben a szimulátorban.

Ha pedig már elfelejtetted volna, hogy mekkora király volt a Westworld sorozat, vagy frissíteni kell a hype érzéseden a sorozat felé, akkor tekintsd meg a játék trailerét lentebb.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, ezen a honlapon előregisztrálhatsz, hogy az elsők között játszhass az új játékkal.

Facebook hozzászólások

You may also like...