A háború árnyékában – Shadow Of War előzetes

2014-ben sokak az első igazi új-generációs élménynek mondták a Gyűrűk Ura világában játszódó Middle Earth: Shadow Of Mordort, és aki ezt állította, nem is tévedett. A látványvilág a maga sötét módján gyönyörű, a hangulat is megfelelő volt, bár maga a játékmenet hagyott némi kívánnivalót maga után. Egy idő után kifejezetten monotonná vált a standard orkok és urukok hentelése, de a sztori mindenért kárpótolta a játékosokat. A játék végén lévő cliffhanger bizakodásra adott okot a folytatást illetően. Majd 2017 február végén derült égből villámként meg is osztották a második rész első előzetesét. Az alkotás címe Shadow Of War lesz, ami máris rengeteg érdekes dologra enged következtetni.

A trailert három szóban így lehetne összefoglalni: libabőr, libabőr, libabőr. Viccet félretéve a kedvcsináló elképesztően látványosra sikerült. A háború elindult Mordorból, Sauron serege erősebb, mint valaha, és csak arra vár, hogy uralma alá vonhassa egész Középföldét. Feltűnnek a lidércek is, de főhősünk, Talion egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki rettegne tőlük. Már csak az előzetesből következtetve sokkal nagyobb horderejű játékra lehet számítani, mint amilyen az elődje volt.

A játékmenetbe is hamarosan betekintést nyerhetünk, egészen pontosan március 8-án.

A Shadow Of War várhatóan augusztus 22-én kerül a polcokra.

Facebook hozzászólások

cjcore

"Az írás egyfajta önhipnózis, amelynek során gyakori a teljes érzelmi újraátélés, és olyan félelmek kelnek életre, amelyekről azt hittük, rég meghaltak." - Stephen King

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?