Negyedórás játékmenettel bombáz a Shadow Of War

Nem régiben derült égből érkezett a hír, miszerint még idén augusztusban érkezik a Warner és a Monolith remek, Gyűrűk Ura világában játszódó Shadow Of Mordor folytatása, a Shadow Of War.

Az elképesztően látványos előzetes után most kaptunk egy bő negyedórás játékmenet videót is, melyben bemutatják az átdolgozott, fejlettebb Nemesis Systemet (Nemezis Rendszer), és a főszereplő Taliont egy ostrom közepette. Az új Nemesis Systemnek köszönhetően már nem csak az első részben látott „ork-belpolitikára” lehet rálátásunk, de gyűjthetünk magunk mellé különböző típusú vezéreket, romboló egységeket, harcosokat, hátasokat, stb. Szerezhetünk akár barátokat is, akik készek lesznek életüket feláldozva segíteni bennünket az ostromok során.

A videóból kiderül, hogy saját ork és uruk sereget építhetünk magunknak, hogy elfoglalhassunk egy halom – Sauron kezében lévő – erődítményt, melyekben több fajta boss-ork (overlord) fogad minket tárt karokkal.

Természetesen azért csatáink során az ellenség sem hagyja magát, úgyhogy érdekes, néhol kiszámíthatatlan ütközetekre lehet majd számítani.

A gameplay videó alpha fázisban mutatta meg a Shadow Of Wart, de még így is nagyon látványos, és pörgős.

A folyamatosan változó játékélmény miatt minden játékos egyedi történetet kerekíthet magának.

A Shadow Of War augusztus 22-én kerül a polcokra, mi már várjuk.

Facebook hozzászólások

cjcore

"Az írás egyfajta önhipnózis, amelynek során gyakori a teljes érzelmi újraátélés, és olyan félelmek kelnek életre, amelyekről azt hittük, rég meghaltak." - Stephen King

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?