Napjaink egyik felkapott színésze jelentkezett be a The Witcher főszerepére

Amióta az ismert amerikai szupersztár Drake megmutatta, hogy játszani igenis menő, egyre több amerikai közszereplő vall videojátékos szenvedélyéről, így került képbe most a DC univerzumban Supermant játszó Henry Cavill is, aki nyíltan felvállalta, szabadidejében egy csomó időt tölt a billentyűzet előtt.

Az Acélembert alakító színész megelőzte a  2018-as trendet, hiszen már jóval korábban is utalgatott arra, hogy imádja a World of Warcraftot, és a Skyrimet. Annyira fontos szerepet tölt be az életében a videojátékozás, hogy amikor kiderült, hogy megkapta Superman szerepét, fel sem vette a telefont, mert WoW-ozott éppen a barátaival.

Ahogy egyre több hír röppen fel a készülődő The Witcher sorozatról, az IGN-es fiúk egy interjúban becsempészték azt a kérdést, hogy mit szólna hozzá, ha felkérnék a DC sztárját a szörnyvadász szerepére, amire Cavill rögtön lecsapott. A színész saját bevallása szerint szívesen elvállalná a szerepet, és rögtön kitért arra, hogy mennyire szereti a The Witcher játékszériát.

Ugyan már 2017-ben bejelentették a készülő sorozatot, a szereposztásról még nem volt szó a nyilvánosság előtt. Henry Cavill lelkesedése talán jó hatással lehet a sorozatra, és emiatt más szupersztárok is hajlandóak lehetnek elvállalni a főszerepet. Az biztos, hogy nem lenne könnyű feladat Cavillnek egy antihőst játszani az istenszerű Superman után.

Talán az lenne a legjobb döntés, ha egy jelenleg ismeretlen, de tehetséges színésznek adnák a szerepet, bár Henry Cavillnek is van tapasztalata az európai kosztümös drámák terén, hiszen a színész legfőképp a Tudorok című sorozatnak köszönhette, hogy először felkapták.

Ti mit gondoltok? Jó választás lenne Henry Cavill a szörnyvadász szerepére?

 

Facebook hozzászólások

You may also like...