Nyerj családi jegyet a Gateway to Space kiállításra!

Immár másodjára kerül megrendezésre a Gateway to Space Űrkiállítás, melynek ezúttal is a Millenáris ad otthont. Idén július 1. és szeptember 11. között látogatható a tárlat, és tavalyhoz képest még több interaktív játékkal tért vissza, hogy  bevezesse a látogatókat életük legnagyobb űrkalandjába. Több cikkünk is megjelent a Gateway to Space kapcsán még tavaly és egy  igazán fantasztikus, teltházas könyvbemutatót is tartottunk ott, a lehetőségért pedig a mai napig hálásak vagyunk az Űrkiállítás szervezőinek.

Heti játékunkban a Galaktika Klub tagjainak hűségét két családi belépő (2×4 db jegy) kisorsolásával jutalmazzuk, a játék július 27-én indul, sorsolni pedig augusztus elsején fogunk. A sorsolásban automatikusan részt vesz mindenki, aki tagja a Galaktika Klubnak.

Még nem vagy tag? Lépj be most!

A klubtagság számtalan előnnyel jár: választhatsz magadnak ajándékkönyvet, egy éven át házhoz szállítjuk neked a Galaktika magazint vagy az XL változatát, továbbá kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk és több partnerünknél is. Plusz rendszeresen meglepetésekkel szolgálunk (mint például ez a sorsolás), továbbá folyamatosan bővítjük a partnerek és kedvezmények körét.

Legyél tagja egy igazán fantasztikus klubnak!

Játékunk véget ért! Nyerteseink:
Majsa Tibor (Budapest) és Weinper Márton (Budapest)
Gratulálunk!

Galaktika Klub

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?