Mozikban a Monsters – Sötét kontinens

Hét év telt el, mióta először megjelentek a bolygónkon. Azóta a Föld minden pontján észlelték őket, és letaszították az emberiséget a tápláléklánc csúcsáról. Az Amerikai Hadsereg mindent megtesz, hogy megvédje az emberiséget a további hanyatlástól, de a háború csak most kezdődik. Noah, a tapasztalt katona fontos és egyben veszélyes megbízást kap: az egyik legfertőzöttebb területre kell behatolnia, hogy kimentse egyik társát. Miután megtámadják a konvojukat, csak egy fiatal kadét lehet segítésére a harcban.

Megérkezett a magyar mozikba a 2010-es Monsters folytatása, Monsters – Sötét kontinens címmel. Az első részt az a Gareth Edwards rendezte, aki később az új Godzilla filmet is dirigálta. Az új filmet Tom Green jegyzi, akinek ez az első egész estét mozija: eddig csak fövidfilmeket rendezett, továbbá tévésorozatokat, például a Kívülállók több epizódját. A szereplők között nincsenek nagy sztárok.

A cím és az előzetes annyiban félrevezető lehet, hogy a történet az első részhez hasonlóan sokkal inkább a háború és a katonák természetről szól, mintsem a földönkívüli lényekről.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?