Nem csak a Diablo mobilos változatán dolgozik majd a Blizzard 2019-ben

A Blizzard beláthatta, hogy nagy baklövést követtek el azzal, hogy mobilos Diablo játékot jelentettek be a BlizzCon 2018-on, ezért tűzoltásképp már most a 2019-es nagy Diablo projektjeikről beszélnek a csalódott rajongóknak.

A Blizzard fórumain a fanok sérült vadként támadták az Activision-Blizzardot, és ennek a közhangulatnak a javításáért jelentette be Nevalistis, a Blizzard közösségi menedzsere, hogy a közeljövőben egy olyan Diablo projektbe kezdenek, amire a közösség büszke lehet. Emellett megígérték, hogy mindenki elvárását felül fogják múlni az új Diablo fejlesztéseikkel.

Hogy mire is gondolt Nevalistis pontosan, az még nem tiszta, lehetséges hogy egy felújított Diablo II-t fogunk kapni, de az is lehet, hogy végre bejelentik a Diablo IV-et. Egyelőre csak várni tudunk, és zúgolódni a Diablo mobiljáték miatt. Nem egy játékfejlesztő cég ígérgette minden idők legjobb játékát, és most, hogy valóban megtört a bizalmunk a Blizzardban, tényleg csak remélni tudjuk, hogy játékra érdemes Diablo játékról hallunk 2019-ben.

Facebook hozzászólások

You may also like...