Nem várt hatással volt az örökbefogadásokra a Fekete Párduc film

Amellett, hogy a pénztáraknál óriásit aratott a Marvel legújabb szuperhősös filmje, a Fekete Párduc, egy abszolút váratlan dologban is a világ hasznára vált a blockbuster. Ugyanis az emberek, mióta látták a filmet, egyre több fekete macskát fogadnak örökbe.

A The Daily Dot írta meg, hogy a Tumblren bloggerek arról számoltak be, hogy a menhelyekről elvitték az összes fekete cicát.

A Fekete Párduc film előtt 50-60 fekete macska volt a helyi menhelyen, azóta viszont szinte az összeset elvitték. Az új gazdik közül legtöbben T’Challának nevezik el új házikedvenceiket, akadnak viszont olyanok is, akik Shurinak vagy Okoyénak hívják az állatkákat.

Egy csomó állatbarát persze aggódni kezdett azért, mert ha a Fekete Párduc film lecseng, akkor elképzelhető, hogy az örökbefogadók számára is eltűnik az újdonság varázsa és a macskák pórul járnak emiatt. Egy menhelyi dolgozó erre úgy reagált, hogy olyan emberek veszik magukhoz a fekete cicákat, akik egyébként is háziállatot keresnek, csak épp a film miatt úgy döntenek, hogy Garfield helyett kis párducot akarnak maguknak otthonra.

Facebook hozzászólások

You may also like...