Baby Yoda, az univerzum legnépszerűbb karaktere

A Mandalorian sorozat nagy sikere nem kis mértékben egyetlen karakternek köszönhető: Baby Yodának.

 

Yoda és faja az egyik legnagyobb rejtélye a Star Wars Univerzumnak. Senki sem tudja, milyen fajba tartozik, hol él ez a faj, és miért ilyen erős a kapcsolatuk az erővel.

A fajból csupán egyetlen egyet ismertünk meg, magát Yodát, a 800 éves nagymestert. Lucas ezzel a karakterrel pótolta az elhunyt Kenobi mestert. Az első három részben sem tudtunk meg szinte semmit róla.

A Mandalorianban felbukkanó baba a sorozat egyik nagy meglepetése volt. Óriási sikere lett a kis fickónak, már ha fiú egyáltalán.  Bár róla sem tudtunk meg sokat, de legalább kiderült, van még élő tagja a fajnak. Valószínű, de nem biztos, hogy semmi köze Yodához. A Baby Yoda is csak muszájból ragadt rá, hiszen nem ismerjük a nevét. Bár a sorozatban nem emlegetik semmilyen néven.

Az ötven éves poronty és képességei elbűvölték a rajongókat. Olyannyira, hogy külön sorozatról álmodnak. A rajongók még előzetest is készítettek hozzá.

A Hasbro bemutatta mozgó Baby Yoda baáját, ami ősztől 60 dolláros áron lesz megvásárolható.

Pedig ő maga rendkívül keveset szerepelt a sorozatban. Az összes jelenetét összevágták egyelten klipbe, és az nincs öt perc hosszúságú.

Facebook hozzászólások

You may also like...