Nézd meg ingyen az ásványbörzét!

Ásványok, ősmaradványok, drágakövek, meteoritok, valamint ezekből készült dísztárgyak és ékszerek is kiállításra kerülnek, sőt meg is lehet majd vásárolni őket a 16. Lurdy-házi ásványbörzén. A háromnapos rendezvényen többek között lesz még Csillagszekér Planetárium, 3D vetítés barlangokról és barlangi ásványokról, drágakő-határozás, aranymosás, kreatív gyermekfoglalkoztatók, továbbá kisállat- és kígyósimogató. Nyitvatartás 10-től 19 óráig.

Április 6-án, csütörtökön 13 órakor 2×2 db ingyen jegyet sorsolunk ki az ásványbörze első napjára, azaz április 7-re (péntek).  A sorsolásban automatikusan részt vesz mindenki, aki tagja a Galaktika Klubnak.

Még nem vagy tag? Lépj be most!

A klubtagság számtalan előnnyel jár: választhatsz magadnak ajándékkönyvet, egy éven át házhoz szállítjuk neked a Galaktika magazint vagy az XL változatát, továbbá kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk, és több partnerünknél is. Ráadásul rendszeresen meglepetésekkel szolgálunk (mint például ez a sorsolás), továbbá folyamatosan bővítjük a partnerek és kedvezmények körét.

Legyél tagja egy igazán fantasztikus klubnak!

Játékunk vége ért! Nyerteseink:
Magony Csaba (Budapest)
Papp Gyula (Budapest)
Gratulálunk!

Galaktika Klub

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?