Nincs programod hétvégén? Gyere a budapesti PlayIT-re!

Ismét megnyitja kapuit a HUNGEXPO a videojátékok szerelmeseinek, több száz konzollal, és egyéb szórakoztatási eszközzel várja a látogatókat a tavaszi budapesti PlayIT Show.

Idén is színes programok várják azokat, akik ellátogatnak a budapesti PlayIT Show-ra. Kiállításra kerül minden releváns konzol, és még több számítógép, így minden kipróbálható, amit esetleg még nem szereztél be otthon, legyen szó videojáték szoftverről vagy hardverről. Külön nagy hangsúly lesz most fektetve a Battle Royale játékokra, nevezetesen a Fortnite és PUBG, illetve az Apex Legends is tekintélyesen sok gépen lesz játszható.

A Battle Royale játékok mellett még jó pár e-sportot is kipróbálhatunk és akár versenyeken is részt vehetünk. Lesz League of Legends 1v1 verseny, Mortal Kombat 11 verseny, Clash Royale 1v1, CSGO 1v1 ahol  egymásnak feszülhetnek a gamerek, szuper nyereményekért. Nem csupán a virtuális világban versenyezhetünk viszont, hiszen most is megtartják a PlayIT cosplay versenyt, ahol a hosszú hónapokon keresztül készített jelmezekben versenyezhetnek egymással az ügyes kezű anime, vagy videojáték fanok.

Ha már kiszáradt a szemünk a sok monitortól, akkor akár a jól ismert magyar Youtube videósokkal is találkozhatunk, és  autogramot is kérhetünk tőlük, vagy megkérdezhetjük, hogy melyik a kedvenc dinoszauruszuk. Ha nem nagyon követed a magyar Youtubereket, és nem is videojátékozol akkor se csüggedj, hiszen ismét kiállításra kerül egy csomó társasjáték, amiket kipróbálhatunk, és ha megéhezel, akár bedobhatsz egy finom hamburgert is a megannyi gyorsétteremben, amik kint lesznek a csarnokban.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, itt tudsz a további programokról értesülni, vagy akár jegyet vásárolni.

Facebook hozzászólások

You may also like...