No Man’s Sky: A játékok főnixe VR-ban tér vissza a hamvaiból

Ugyan a No Man’s Sky-t már jó párszor szidták a legtöbb videojátékokkal foglalkozó lapon, most már úgy tűnik, hogy tényleg betartják a szavukat a készítők és elhozzák azt a sok jót a játékba, amit anno megígértek.

A No Man’s Sky sztorija egyszerű: a fejlesztők leígérték a csillagokat az égről, mindenki megvette a játékukat, és óriási csalódást okoztak… a kiadott termék ugyanis nem ért fel a reklámok által ígért játékkal.

A készítőcsapat, a Hello Games azóta is gőzerővel fejlesztgeti a játékot, folyamatosan bőrül az űrszimulátor. Új szörnyek, lehetőségek és játékelemek kerülnek bele a programba folyamatosan. Ugyan a játék látványosan fejlődik, szerintem maga a játékmenet egyszerűen túl unalmas, bár le a kalappal előttük, ugyanis ezen a középszerű játékon jelentős fejlesztéseket vittek végbe. Már lehet például autó-szerű járművünk, és még bázist is építhetünk, sőt a Multiplayer módja is már félig-meddig élvezhető a játéknak.

Sean Murray, a Hello Games fő szószólója már 2016-ban is úgy beszélt a VR támogatásról, mintha már benne is lenne a játékban, viszont most úgy tűnik, csaknem 3 évvel később ez az elem is belekerül a No Man’s Sky kirakósába. Akinek van HTC Vive-ja vagy Oculus Riftje, azok már ki is próbálhatják a játék ezen részét, viszont sok mindenre ne számítsatok, mivel például még az űrhajódban sem tudsz körül nézni.

Kíváncsian várjuk az első felvételeket addig is a No Man’s Sky VR-ról, ti vennétek egy VR szemüveget csak ezért a játékért?

Facebook hozzászólások

You may also like...