Olvasói vélemények az Új Pompejiről

Az Új Pompeji volt a második könyv a Metropolis Media kiadó 2018-as repertoárjában. A szerző így foglalta össze röviden a sztorit: “Ókori rómaiakat szállítanak Pompeji modern másolatába, és ennek nem igazán örülnek.” Kicsit kiegészítve: A közeli jövőben a piaci verseny keretein belül egy energetikai cég elkezd az időutazással kísérletezni, aminek – természetesen – előreláthatatlan következményei lesznek.

Na de hogy tetszett Nektek a regény? 

  • A Roboraptor kritikáját az alábbi linken olvashatjátok. “Mondhatni, egy kellemes belépő szintű sci-fi. Első könyvnek pedig kifejezetten jólsikerült mű. Nem lepődnék meg, ha a közeljövőben sokat hallanánk még Daniel Godfreyről.”

 

  • Könyveskuckó véleményét videó és bejegyzés formában is megtekinthetitek! 🙂 “Érdekes nagyon a regény alapötlete, és kellemesen csalódtam is benne, mert bevallom, tartottam kicsit tőle, hogy esetleg túl elvont lesz, túl sci-fis, de egyáltalán nem.”

 

  • Könyvesem Niki is írt egy bejegyzést az Új Pompejiről! “Imádtam Godfrey történetét! Egyszerűen zseniális! Egyetlen oldalát se untam, szinte befaltam az egészet! Nagyon bejött ez a fajta időutazás és az egész elmélet.” 

 

 

Ha megtetszett a regény, a webshopunkon 20% kedvezménnyel, valamint a Fény utcai boltunkban tudjátok megvásárolni! Jó olvasást! 🙂

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...