Saját képregénysorozatot kap Aquaman neje

A DC számos erős női karaktert sorakoztat fel a képregényeiben, mint például Wonder Womant, Harley Quinnt vagy éppen Merát, aki az Aquaman #11-ben tűnt fel először 1963-ban, mint a címszereplő neje. A karaktert sokan menőbbnek tartják a férjénél, hiszen Mera olyan képességekkel rendelkezik, mint a víz manipulálása, vagy épp halálos fegyverré alakítása. Február végén a tengerek asszonya saját minisorozatot kap a DC-től, 6 számos lesz a képregény, az írója Dan Abnett, a rajzolója pedig Lan Medina lesz.

A történet szerint Atlantiszban polgárháború tör ki, Merának pedig az lesz a feladata, hogy városa és a felszín népe között fenntartsa a békét. Lesz itt száműzetés, feltűnik a történetben Aquaman testvére is, így számos érdekességre számíthatnak az olvasók.

mera-movie

Hamarosan a mozikban is bemutatkozik egyébként Mera, a Justice League című filmben, ott a karaktert Amber Heard alakítja. Mera később látható lesz az önálló Aquaman filmben is, melynek a forgatása nemrég fejeződött be. Cikkünkben mutatunk teljes alakos képet a képregényhősről, illetve egy forgatási fotót a színésznőről is. A castingosok jó munkát végeztek.

A Mera: Queen of Atlantis #1 február 28-án jelenik meg, a DC online shopjában elérhető lesz már aznap.

mera-comic2

Facebook hozzászólások

You may also like...