Sárkányok a skizofrénia ellen

Carrie Ann Reda egy tehetséges művész, grafikus és illusztrátor. Sokféle technikával dolgozik, de kedvence az akvarell. Ez segíti betegségének elviselését is. Így vallott erről:

„Olyan művész vagyok, aki imád szeszélyes és fantasztikus dolgokat festeni. Imádom mosolyogni bírni az embereket. Minden médiumba belemerültem, az olajfestékektől a digitálisig. Nem érzem úgy, hogy az embert korlátozni kellene a közeggel – szívesen kísérletezem mindegyikkel. Bármilyen közeget fogok használni, amely úgy érzem, hogy a legjobban megfelel a projektnek, amin dolgozom. Jelenleg sárkányok akvarellben. Az akvarellt azért választottam, mert szerettem volna megragadni a régimódi tudományos illusztrációk érzését, amelyeket szeretek. Miután úgy érzem, hogy elég sárkányt készítettem, azt tervezem, hogy a festményeket egy könyvbe gyűjtöm.

Szabadúszó művésznek lenni a tökéletes munka számomra, mert súlyos betegségem van, skizofrén vagyok. Soha nem tudom, mikor tudok és mikor nem tudok dolgozni. Szóval így csak a saját főnökömnek kell lennem. Nem fogok hazudni, skizofrén vagyok, és az hogy minden túléljem a napot, az egy teljes munkaidős munka.

A sárkány hívása – Igazlátó krónikák 1.

 

 

 

Sárkánylány

 

Valentine, Napkirály

Facebook hozzászólások

You may also like...