Sikerrel zárult a MetaGalaktika 12. támogatókampánya

Két hónapja rendhagyó módon álltunk neki felmérni, hogy mekkora igény lenne a MetaGalaktika következő, 12. számára, ami az argentin sci-fi legjavát mutatná be a magyar olvasóknak. Egy támogatói kampányt indítottunk, ami 60 nap után, február 14-én zárult. Nagy örömünkre közel százan, majdnem félmillió forinttal járultak hozzá a kiadvány megjelenéséhez. Egészen pontosan 96 támogató 1794 dollárt adott össze, ami mai középárfolyamon 495 ezer Ft. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult!

Bár a kitűzött pénzügyi célt nem értük el, mindenképpen sikeresnek érezzük a kampányt. Ezért az a döntés született, hogy elkészítjük a kiadványt.

A fejleményekről folyamatosan tájékoztatni fogunk mindenkit, egyrészt az Indiegogo felületén (amiről a támogatók automatikusan emailt is kapnak), továbbá szokásos csatornáinkon (Galaktika.hu, Facebook, hírlevél). A kiadvány az év második felében fog megjelenni, a pontos dátumot, részletes tartalmat később közöljük.

Ami az ajándékokat illeti:
– A támogatók neve természetesen szerepelni fog a kiadványban. Az érintettekkel erről egyeztetni fogunk emailben.
– Ami a pólókat illeti, az átvétellel meg lehet várni a kiadvány megjelenését, de akár előbb is el lehet kérni őket. Személyesen a szerkesztőségünkben lehet hozzájutni (1024 Budapest, Fény utca 2., I/4.), vagy postázást lehet kérni. (Magyarországra 790 Ft, külföldre egyeztetendő). Aki postázást kér, annak érdemes megvárni a kiadványt, mert akkor a kötetet egy csomagban tudja megkapni a pólóval. Fontos: bár a Gyémánt csomagban eredetileg nem szerepelt póló, utólag bejelentettük, hogy ahhoz is jár.
– Végül a GBK tagság ügyében pedig hamarosan felvesszük a kapcsolatot a Gyémánt kategóriájú támogatókkal. Akinek még nem volt GBK tagsága, annak aktiváljuk, akinek pedig már van, annak meghosszabbítjuk.

Még egyszer nagyon köszönjük a lelkes támogatást és hozzájárulást! Most már rajtunk a sor, hogy egy izgalmas és olvasmányos MetaGalaktika 12-t tegyünk le az asztalra!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

5 hozzászólás

 1. solymosgyu szerint:

  És nem biztos hogy megtudom venni. mert máshol leszek.

 2. Galaktika szerint:

  Köszönjük! 🙂

 3. solymosgyu szerint:

  Mégis megtudom venni. Mikor jelenik meg?

 4. Paragi Zoltán szerint:

  Mi a helyezet ezzel?

Vélemény, hozzászólás?