Soha többet nem látjuk Henry Cavillt Superman szerepében

Gal Gadot Wonder Womanje mellett a Henry Cavill-féle Superman volt a DC filmes univerzumának egyetlen értékelhető eleme, aki a legfrissebb hírek szerint többet nem ölti magára Kal-El vörös köpenyét. Sajtóértesülések szerint ugyanis Cavill és a Warner Bros között megszakadtak a tárgyalások, amikor arról volt szó, hogy a brit színész a Shazam! című filmben is vendégszerepelne. A viszony olyannyira elmérgesedett, hogy a DC-nél úgy döntöttek, többet nincs szükség Superman szolgálataira. Helyette Supergirlre kerül majd a hangsúly inkább, aki eredetsztorit kap önálló filmjében, melyben Kal-El még csecsemő lesz.

A Hollywood Reporter arról is beszámol, hogy Henry Cavill után Ben Affleck is otthagyhatja a DC-t, Matt Reeves filmjében pedig egy fiatalabb színész áll Bruce Wayne-nek. Belsős források szerint évekig nem nyúl hozzá ezek után a Warner és a DC Supermanhez, akit a stúdiónál James Bondhoz hasonlítottak. Az informátor szerint bizonyos időszakonként Supermant is érdemes lecserélni és másnak adni a szerepet.

Henry Cavill ezek után teljes erővel koncentrálhat a Netflix-féle The Witcher sorozatra, mely 2019-ben jön 8 epizóddal. Nagy kérdés azonban, hogy jó lóra tesz-e a színész, hiszen a széria már most egy csomó rajongót felhergelt azzal, hogy Ciri karakterét afro vagy ázsiai származású színésznővel játszatnák el.

Facebook hozzászólások

You may also like...