Sorozat készül a Galaxy Questből

Sorozat készül az 1999-ben bemutatott kultikus sci-fi-vígjátékból, a Galaxy Questből, vagy ahogy a magyar mozikban ismertté vált, a Galaktitkos küldetésből.

Robert Gordon – aki David Howarddal együtt jegyezte a ’99-es film forgatókönyvét – már tárgyal a Paramount Televisionnal a sorozat munkálatairól, sőt, a hírek szerint a mozi rendezője, Dean Parisot és producerei, Mark Johnson és Melissa Bernstein is érdeklődnek a TV-adaptáció iránt.

A történet hasonló lenne ahhoz, mint a filmben láthattunk, ami azt jelenti, hogy ismét egy olyan csapat kalandjait követhetjük majd nyomon, amely egy, a 70-es években játszódó Star Trek stílusú sorozat szereplőgárdája. A sztori szerint földönkívüliek kérik a színészek segítségét, mivel azt hiszik, valódi „űrkalandorokkal” találkoztak.

Az 1999-es film népszerűségéhez nem csak a történet, de a parádés szereposztás is hozzájárult. A vígjátékban olyan színészek alakították a sci-fi szereplőket és kalandorokat (valamint földönkívülieket), mint például Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman, Tony Shalhoub és Sam Rockwell. Arról egyelőre nincs információ, hogy a sorozatba megjelenne-e valaki az eredeti szereplőgárdából.

Facebook hozzászólások

Fox-y

"Soha semmi nem múlik el, semmin nem vagyunk sose túl, semmit nem lehet kikerülni, semmi fontosat, semmi nem formai kérdés, minthogy minden az; a megváltás sosem valamiféle megoldás." EP

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?