Star Wars film egy űrkikötőben? Megnéztük volna!

A Solo: Egy Star Wars-történet buktája miatt úgy tűnik, hogy a Disney jégre tette az összes olyan spinoff filmet, amely a fősodortól függetlenül, afféle kiegészítésként készült volna el. A Lucasfilm ezeket a pletykákat erősen cáfolta, azonban úgy tűnik, nem lesz semmi abból a Star Wars spinoffból se, ami Mos Eisley-ben játszódott volna. A hírhedt űrkikötő, mely a Tatuinon volt található először az Egy új reményben tűnt fel, amikor Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi pilótát kerestek maguknak.

Az biztos, hogy rengeteg Star Wars rajongó újfent kiakadt volna ettől a filmtől, ugyanis a sci-fi franchise mindig is arról szólt, hogy a karakterek egyik helyről a másikra utaztak, különböző kalandokba csöppentek és eközben felfedezték az univerzumot és persze saját magukat. Mos Eisley egy-két jelenetben tényleg nagyon hatásos háttért szolgáltatott a történéseknek, azonban félő, hogy ez a spinoff legalább akkorát bukott volna, mint a Solo.

A Disney-nek nincsenek épkézláb ötletei azzal kapcsolatban, hogy miképp kéne értelmesen tovább bővíteni a Star Wars univerzumot és ez nagy baj.

Facebook hozzászólások

You may also like...