Star Wars kiállítás Bécsben

Április 16-ig várja az érdeklődő látogatókat Bécsbe a Star Wars Identities kiállítás. A szervezők számos programmal készülnek a rajongók számára, melyek segítségével könnyebben elmerülhetnek a hatalmas univerzumban.

A kétszáz eredeti forgatási kellék mellett – amelyeket a Lucas Museum of Narrative Art biztosítja – megtekinthetik Anakin életnagyságú fogatját, vagy többet megtudhatnak a Birodalom sötét uráról, Darth Vader-ről, mint ahogy sok más szereplőről is. Persze megtekinthető minden klasszikus karakter, úgy, mint Yoda, Chewbacca, vagy éppen R2D2 élethű mása. Ezek mellett természetesen megismerhetik a látogatók a különböző fajok, fegyverek, makettek, kezdetleges concept rajzok tucatjait is, amelyek szerepeltek a két trilógiában és a hat évados rajzfilmsorozatban, a Klónok háborújában. Bemutatásra kerülnek olyan tárgyak is, amelyeket eddig még nem állítottak ki.

star wars identities 2

Ezen múzeumi bemutatások mellett egy igazán egyedi programmal is készülnek a szervezők: mindenki megalkothatja saját Star Wars egyéniségét. A látogatók egy okos-technológiát alkalmazó karkötő segítségével a különböző interaktív állomásoknál egyre közelebb juthatnak Star Wars-beli karakterük megformálásához. Minden megállónál kérdésekre kell válaszolni, melyek végén kiderül a látogató valódi személyisége, és egy teljesen egyedi hős szerepét vállalhatja magára egészen a kiállítás végéig. Természetesen a kvízek után mindenki maga döntheti el, hogy az erő világos, vagy sötét oldalát választja.

sw identities chewbacca

Facebook hozzászólások

cjcore

"Az írás egyfajta önhipnózis, amelynek során gyakori a teljes érzelmi újraátélés, és olyan félelmek kelnek életre, amelyekről azt hittük, rég meghaltak." - Stephen King

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?