Star Wars szereplők egykor és most

Illusztris társaság gyűlt össze nem régiben a Disney rendezvényén A Star Wars egykori szereplői találkoztak, de most kivételesen nem a legismertebb arcok kaptak meghívást, hanem azok a színészek, akik el voltak dugva a jelmez vagy maszk mögé.

Warwick Davis gyakran szerepel különböző sci-fi és fantasy filmekben  – a Harry Potter szériának és a Galaxis útikalauz eposznak is meghatározó tagja volt. A Jedi visszatérben ő volt Wicket, az ewok, de a Baljós árnyakban is ő formált meg több karaktert.

Jake Lloyd, a fiatal Anakin Skywalker – akiből később a rettegett Darth Vader vált. A Baljós árnyak idején minden kissrác őt irigyelte.

Peter Mayhew = Chewbacca. Már nem rosszból, mi is mind egy kicsit őrültek és megszállottak vagyunk (hiszen szeretjük a sci-fit…) Peter Mayhewnek az egész élete ez a szerep, és mintha egy kicsit azonosult is volna vele.

A fiatal Boba Fettet alakító Daniel Logan nem látta a Star Wars filmeket a szereplőválogatás előtt – aztán George Lucas gyorsan meggyőzte, hogy be kellene pótolnia…

Ray Park, azaz Darth Maul, az új széria első részének, a Baljós árnyaknak volt a főgonosza.

Jeremy Bulloch mint Boba Fett – egy igaz nehézfiú. Azért választották őt a szerepre, mert nagyon jól állt neki a kosztüm.

Anthony Daniels, azaz C-3PO és Kenny Baker, azaz R2D2 az a két színész, akik mind a hat SW filmben szerepeltek.

Darth Vader szigora tükröződik David Prowse arcán, aki életet lehelt a fekete maszkba…

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?