Százfős Battle Royale mód és sok más újdonság érkezik a Paladinsba

A Battle Royale játéktípus egyre népszerűbbé válik az internetes játékok körében, így nem meglepő, hogy egyre több lövöldözős játék kap az alkalmon, hogy megmutassák, ők is tudnak Battle Royale-t készíteni.

A játéktípust már valószínűleg nem kell bemutatni, 100 játékos kiugrik egy repülőgépből, egy aprócska szigetre, ahol csak egy maradhat életben. A Battle Royale a harcról, vagy a bujkálásról szól a végsőkig, hogy végül te lehess az 1%, aki túléli a vérfürdőt.

A PUBG és a Fortnite mintájára, nemsokára egy  hős lövöldébe, a Paladinsba is megérkezik a híres játékmód, amit mindenképpen érdemes lesz kipróbálni, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy őrült kavalkádban lesz része annak, aki be meri tenni a lábát a százfős arénába.

A Paladins háza táján nem ez az egyetlen nagy hír, hiszen bejelentették hogy egy új hős, a Moji névre hallgató teknős lovas is belekerül az ingyenes játékba, akivel az alább lévő videóban jobban megismerkedhetünk.

Ha ennyi újdonság hallatán még mindig nem érzed a késztetést, hogy visszatérj a Paladinshoz, mert “úgyis csak egy Overwatch klón”, akkor még nem is hallottál arról, hogy nem kell ezentúl állandóan pálya objektívekkel szenvedni. Érkezik ugyanis  a Team Death Match, ahol sem pontot nem kell elfoglalni, sem payloadot kísérni, mert csak úgy tudsz nyerni, ha ti ölitek meg a legtöbbször az ellenfeleket.

Facebook hozzászólások

You may also like...