Szinkronos előzetest kapott az Alita: A harc angyala

Az Alita: A harc angyala című sci-fi film 2018 júliusában érkezik a mozikba, a manga adaptáció készítői között pedig olyan nevek sorakoznak, mint James Cameron (író és producer) és Jon Landau, a rendező pedig a Machete-ért is felelős trash-király, Robert Rodriguez lesz.

Cameron már több éve tervezi, hogy méltó feldolgozást készít az alapműnek, azonban csak mostanra fejlődött olyan szintre a filmes technológia, hogy élvezhetően vászonra tudják vinni az Alita sztoriját. A történet szerint egy kiborg lányt találnak egy szemétdombon, aki annak rendje-módja szerint elvesztette emlékeit, a rosszfiúk azonban nem, így jó sok erőszakkal kell majd megállítania a hősnőnek a gonoszokat. Lesz itt persze románc is, így elég light-os filmre érdemes készülni, ugyanis az Alita: A harc angyala csak 12+ korhatárbesorolást kapott.

Magyarországon a premier július 19-én lesz, a főszereplők között pedig ott lesz Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Michelle Rodriguez és Eiza González is. Sztárkavalkádból tehát nem lesz hiány, az Alita egy üdítő, nyári popcorn mozinak tűnik. Inkább erre tessék beülni, mint a Transformers 52-re.

Facebook hozzászólások

You may also like...