Új Robotzsaru film készül

Az 1987-es Robotzsaru filmet nagyon sokan egy lapon emlegetik olyan sci-fi klasszikusokkal, mint az Alien, a Terminator, vagy épp a Star Wars. Igazi kultfilmről van szó, így nem is meglepő, hogy több folytatást, 2014-ben pedig rebootot is kapott a franchise. Ezek sikeressége azonban elmaradt az eredetiétől. Edward Neumeier, a Robotzsaru társkészítője érdekes nyilatkozatot tett, mely szerint az MGM-nél új filmen dolgoznak épp.

Több Robotzsaru film is készült az elmúlt évtizedekben, ráadásul nemrég megpróbálkoztak a franchise rebootolásával. Nem mondhatok sokat az új részről, csak annyit, hogy az 1987-es, eredeti filmhez kanyarodik vissza, annak a folytatása lesz. Azok a nézők, akik az oldschool stílusért rajonganak, nagyon örülni fognak a produkciónak – mondta el Neumeier, az első Robotzsaru forgatókönyvírója.

Ez nem jelenti azt, hogy a Robotzsaru 2. vagy 3. része automatikusan törlődne a film univerzumából, de a legvalószínűbb szcenárió az, hogy a készülő film pár évvel az eredeti után fog játszódni. Így figyelmen kívül hagyva a folytatásokat. Nagy húzás lenne egyébként, ha a most 70 éves Peter Weller is visszatérne, afféle mentor szerepben, egy új Robotzsaru útját egyengetve.

You may also like...