Tévésorozat lesz a Monsters alapján

Gareth Edwards 2010-ben vált nagyon ismertté a filmes világban, ugyanis ekkor mutatkozott be indie szörnyfilmje, a Monsters. A kritikusok és a nézők is imádták az alkotást, mely úgy helyezte bele nézőjét egy idegenek által uralt világba, hogy igazából a bevált receptet a kukába hajította Edwards. A Monsters ugyanis nem a szörnyekre volt kihegyezve, hanem inkább a hangulatra, a zenére és arra az alaphelyzetre, amelyet az invázió jelentett a film világában.

Monsters – Sötét kontinens címmel kapott 2014-ben egy folytatást Edwards műve, azonban a készítőnek ehhez a sztorihoz már túl sok köze nem volt, így közel sem lett akkora siker a második rész. Érdekes, hogy Gareth Edwardsnak a bravúr másodszorra nem jött össze, a Godzilla ugyanis csalódás lett, nem is kicsi. A rendező szerencsére a csorbát javítani tudta viszont, hiszen a Zsivány Egyest már ünnepelte a szakma.

A Deadline szerint a Vertigo Films készíti a Monsters sorozatos verzióját, amely a Channel 4-on kerülhet adásba. Emellett megkezdődtek a tárgyalások, hogy a Netflix vagy az Amazon megvásárolja a produkció jogait, így az amerikai közönséghez is eljuthasson a széria. Jó hír, hogy az új Monsters sorozat munkálataiban maga Gareth Edwards is részt vehet majd, a Slashfilm szerint afféle tanácsadóként.

Facebook hozzászólások

You may also like...