Trilógiát épít a Disney a fiatal Han Solo köré?

A Solo – Egy Star Wars történet május 24-én kerül mozikba, a filmmel kapcsolatban azonban korábban elég sok aggasztó hír látott napvilágot. Ezek közül az egyik, hogy új rendezőt kellett hozni a stábba, hogy a sci-fi film megfelelő minőséget képviseljen. Ráadásul a főszereplők mellé tanárt is fogadtak a forgatáson, mert a Han Solót játszó Alden Ehrenreichhel és a Trónok harcából ismert Emilia Clarke-kal se voltak elégedettek a Lucasfilmnél.

Ezért is megdöbbentő, amit Ehrenreich nyilatkozott, amikor ugyanis megkérdezték a színészt, akkor ő elszólta magát és kijelentette, hogy három filmre szóló szerződést kötött a Disney-vel. Ez azért meglepő, mert ezek szerint komolyabban is építene a stúdió a karakter fiatalkori verziójára. Ez megtörténhet nézettségi siker esetén egy trilógiával, bár az is lehet, hogy más előzményfilmekben tűnik majd fel a legendás űrcsempész.

Tény, hogy a Disney-nek a Solo film 80 százalékát újra kellett forgatni, a fentebb említett “bakik” miatt, ergo rengeteg pénzbe került a Star Wars spinoff elkészítése. Májusban meglátjuk, hogy megérte-e a fáradozás.

Facebook hozzászólások

You may also like...