Trónok harca sztárokkal és rengeteg sci-fivel jön a kétnapos PlayIt

Ha tavasszal lemaradtál a PlayItről, vagy ott voltál és nagyon jól érezted magad, akkor egy jó hírrel szolgálhatunk, hiszen ősszel ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb gamer találkozója.

A  kétnapos esemény keretében idén nem csak a hazai játékosokkal, cosplayesekkel és youtuberekkel találkozhatsz, hiszen külföldi sztárvendégek is tiszteletüket teszik a Hungexpóban. Érkezik ugyanis a  Trónok harca két híres szereplője, a Meera Reedet játszó Ellie Kendrick és Kristian Nairn, vagyis Hodor. Ha a hírességek miatt jönnél a PlayIt-re, ne felejts el kiegészítő jegyet venni, hogy találkozhass az “ajtót tartó” DJ-vel.

playit-cp

A  szombati napon a Trónok harcáé lesz a főszerep. A játékok mellé háttérzenének meghallgathatjuk a sorozatból ismert leghíresebb dallamokat is a nap végén, amelyeket egy igazi, élő szimfonikus zenekar fog előadni az érdeklődőknek.

Vasárnap, azaz november 19 különösen izgalmas lehet a Galaktika olvasóknak, hiszen az őszi PlayIt második napján a sci-fi kerül középpontba.

A sci-fi napon a kipróbálható játékok ugyanazok lesznek, mint amikkel szombaton játszottunk, de rengeteg bónusz  tartalom is lesz a Day of Space-en, mint például a Star Wars Battlefront II. A szervezők elmondása szerint, idén még több kipróbálható játék lesz, mint eddig valaha. Bár biztosak lehetünk benne, hogy sokat kell majd várnunk egy-egy játékgépnél, mielőtt odajutunk – a nagy tömeg miatt -, jó hír, hogy a felnőtt gamereknek idén a nappali rendezvényen lesz egy elkerített zóna, a PlayIt Plus.

Facebook hozzászólások

You may also like...