Úgy halt meg A galaxis őrzői egyik főszereplője, hogy észre se vettük

A galaxis őrzői filmek rajongói számára az egyik legérdekesebb kérdés volt, hogy mégis mi történt Groottal az első rész végén? Reinkarnálódott és azért szerepelt már fiatalon a 2017-es folytatásban? Vagy szimpla regenerálódásról van szó és afféle főnixmadárként éledt újjá a Marvel egyik legfelkapottabb karaktere?

James Gunn, A galaxis őrzői 1 és 2 rendezője most Twitteren válaszolt meg egy rajongói kérdést, a kreatív szakember megnyilvánulása pedig elég megdöbbentőre sikeredett.

Az első Groot meghalt. Kicsi Groot a fia – írta Gunn.

A kijelentés számos további kérdést is hozott magával, így a készítő például azt is leírta, hogy Kicsi Groot azért különbözik személyiségében teljesen A galaxis őrzőiben megismert Groottól, mert teljesen másik szereplő. Emellett nem is emlékszik az első részben történtekre, különben tudná, hogyan kell megnyomni egy gombot. Gunn szerint aki látta A galaxis őrzői 2-t, annak teljesen egyértelműnek kellene lennie a Groot és Kicsi Groot közötti kapcsolat, a rajongók visszajelzése alapján azonban mindenkit meglepett a rendező.

Szó van egyébként arról is, hogy a harmadik részben a Star Wars kultikus színésze, a Luke Skywalkert játszó Mark Hamill is szerepelhet. A második felvonásban Kurt Russellnek köszönhettük az erős nosztalgia-faktort, érdekes lenne, ha egyik űroperából a másikba csöppenne Hamill.

Facebook hozzászólások

You may also like...