Úgy tűnik, értelmes főgonoszt kap a Wonder Woman 2

A Wonder Womant a DCEU legjobb szuperhősös filmjének tartják, bár olyan vetélytársakkal szemben, mint a Suicide Squad vagy éppen a Justice League, nem annyira nehéz kitűnni a sorból. A Gal Gadot főszereplésével készített film első részének talán legnagyobb gyengesége az volt, hogy egy elég felejthető főgonosszal vette fel a harcot Diana Prince. Most úgy tűnik, hogy a folytatásban ez másképp lesz, hiszen a Wonder Woman rendezőnője, Patty Jenkins bejelentette, ki lesz a második rész ellensége.

A casting némiképp meglepő, ugyanis a főleg komikus szerepeiről ismert Kristen Wiig kapta Cheetah szerepét. Nagy kérdés, hogy a karakter melyik verziója szerepel majd a Wonder Woman 2-ben, az io9 azonban arra tippel, hogy Diana archeológus barátnőjét játssza majd Wiig, akit ősi gonosz erők szipolyoznak be és tesznek szupergonosszá.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket a filmről kapcsolatban, hiszen a DC filmes univerzumában talán Wonder Woman az egyetlen erős tényező Henry Cavill Supermanje mellett, a Man of Steel folytatására viszont jó ideig várni kell még a hírek szerint.

A Wonder Woman 2 a tervek szerint 2019 november 1-jén kerül a mozivásznakra.

Facebook hozzászólások

You may also like...