Új, nyílt világú Star Wars játék érkezhet az EA-tól

Az EA még nem jelentette be az új játék érkezését, de a cég közelmúltban meghirdetett álláshirdetései arra engednek következtetni, hogy egy új, nyílt világú játékkal fog előrukkolni az Electronic Arts.

Ugyan eredetileg az EA nem így akarta bejelenteni a készülő játékukat, de már késő bánat, ugyanis a hirdetésük szövegében tisztán az állt, hogy AAA-s nyílt világú játékhoz keresnek szakembert. A hibájukat belátva később törölték a nyílt világ szót a hirdetésükből, az internet azonban nem az a hely, ahol könnyen elfelejtenék az efféle bakikat.

Valószínű, hogy nem egy teljesen új játékról lesz szó, mivel az EA érdekeltségű Visceral Games is dolgozott egy Star Wars játékon, az viszont lineáris játékmenettel rendelkezett volna, a koncepció mögé pedig nem kívánt beállni az Electronic Arts, így feloszlatták a csapatot. A legtöbb spekuláció szerint a Visceral játékát fogják átalakítani, hogy nyílt világú legyen. Más találgatások még azt is feltételezték, hogy egy MMO, azaz masszív multiplayer játék lesz az új Star Wars játék, viszont ez is valószínűtlen, amíg a Star Wars: The Old Republic nem állt le.

Vajon egy túlélő játékról, vagy egy The Witcher típusú nagyszabású kalandjátékról lesz szó? A fejleményekről itt a Galaktikán olvashatsz majd, ha kiderül.

Facebook hozzászólások

You may also like...