Új Star Trek tévésorozat 2017-től

A CBS november másodikán bejelentette, hogy egy vadonatúj Star Trek szériát indít, ami 2017 januárjában debütál majd a tévében. Pontosabban főműsoridőben csak “speciális betekintést” adnak, amelyet követően a sorozatot a csatorna digitális streaming szolgáltatása, a CBS All Access keretében lehet majd elérni. Ahol egyébként már most meg lehet nézni az összes eddig készült Star Trek epizódot. Az utolsó széria, a Star Trek Enterprise 2005-ben ért véget.

A közlemény szerint az új széria új karakterekre épül, akik képzeletbeli világokat és új civilizációkat fedeznek majd fel, miközben a történet aktuális eseményekre is reflektál majd – ahogy azt 1966 óta megszokhattuk a sorozattól.

Az egyik executive producer Alex Kurtzman lesz, a 2009-es és 2013-as Star Trek mozifilmek társszerzője és producere volt. Együtt dolgozik majd a projekten Heather Kadinnal, akivel már más tévés produkciókat is tető alá hoztak (Sleepy Hollow, Limitless, Scorpion). Ugyanakkor a szériának nem lesz köze a következő, Star Trek Beyond című mozifilmhez.

Ez a sorozat lesz a CBS All Access első saját gyártású szériája.

Forrás: Mashable

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?